Jouluvalmisteluni ovat kerrankin aikataulussa :D

Joulukortit ovat viimesilausta vaille valmiit. Mennellää viikolla valmistin ne järeänä sarjatuotantona. Suurin osa joulukorttinisaajista kohtaa tänä jouluna hassun hauskan pingutontun. Korteista tuli mielestäni hienoja ja olen tyytyväinen omaan askartelutaitooni :P

Joululahjojen osto on taitolaji. Yritän asettua lahjansaajan asemaan ja miettiä, mistä henkilö ilahtuisi, toisaalta haluan lahjoissa näkyvän myös itseäni, jottei jää epäselväksi keneltä lahja on ;) Eilen ja toissapäivänä olin metsästämässä lahjoja "tosissani", kauppoja tuli kierrettyä ja lahjoja löytyi kavereiden lisäksi myös itselle :D. Hyvällä mallilla ovat myös siis joululahjat. Joka joulu huomaan myös, että miehille lahjojen osto on vaikeampaa, kuin oman sukupuolen edustajille. Nooh, harjoitus tekee mestarin, toivottavasti.

Jouluinen somistaminen on kivaa etenkin sisustamiseen hurahtaneille, kuten minulle. Joulu näkyy jo hyvin kodissani. Jo viime viikonloppuna laitoin keittiöön punaisen jouluverhon ja ikkunaan tähden ja kynttilikön. Eilen ostin ensimmäisen joulukukan, pienen herttaisen joulutähden. Väsäsin eilen myös jouluoksan, joka tarkoittaa siis omenapuunoksaa, johon asensin jouluvalot ja jonka tuunasin hopeisilla ja turkooseilla joulukoristeilla, ja hieno on! Kynttilät lisääntyvät myös kuin itsestään, ihan kuin niitä ei olisi jo tarpeeksi. Joulumusiikki on kodin lisäksi soinut myös autossa :)

Jouluherkut ovat myös jo maistuneet. Iltaisin olen glögiä keitellyt ja dipannut pipareita rommi-rusinarahkassa, nam :9. SUOSITTELEN. Näin joulunodotuksen aikaan olen myös suunnitellut harjoittelevani leipomista muutenkin kuin pipari- ja torttupuolivalmisteiden väsäämisen muodossa. Mukavaa olisi leipoa ainakin korvapuusteja ja kääretorttua.

Kiwaa pikkujoulua kaikille!