Miehet ovat urpoja, toisinaan tunteettomia kusipäitä. Kaikkein pahimpia ovat kuitenkin skorparimiehet. Niissä on jotain. Skorparimiehet herättävät huomiota, he voivat olla ihan tavallisen näköisiä, mutta silti heissä on jotain, joka kiinnittää huomion heti, käsittämätöntä särmää. Pistävät silmät tai vahva nenä. Jotain aina. Ja ihastut nopeammin kuin huomaatkaan.

Skorparimiehet ovat olemukseltaan hillityn viileitä, mutta samalla lämmin sydän paistaa juuri sen verran rinnasta, että heitä uskaltaa lähestyä, tai he lähestyvät sinua. Jalat lähtevät alta nopeasti ja varmasti. Skorparimiehen tavatessasi pidät hänestä joko heti, tai sitten et ollenkaan. Niin se vaan menee. Ja jos satut pitämään, voin luvata, että mies jättää sydämeesi arven takuu varmasti. Skorparimies ei halua satuttaa, välttämättä, mutta ihastuttuasi nopeasti tähän salaperäiseen sydämenmurskaajaan, ja miehen tokaistessa, että ei ole kiinnostunut, sattuu varmasti. Ellei skorparimies ole sitten rakastunut, silloin hän ehkä on kanssasi loppuelämän.

Kun ihastut kerran skorparimieheen, kaikki muut miehet tuntuvat sen jälkeen turhankin laimeilta. Ja vertaat kaikkia miehiä aina tähän skorparimieheen, jossa vaan oli jotain käsittämätöntä. Jonka kanssa vaan tunsit jotain käsittämätöntä. Veikkaisin myös, että seksi on jotain ikimuistettavaa. Varmasti. Hän huolehtii sinusta ja hän suojelee sinua.

MUTTA kun hän kyllästyy, kaikki muuttuu kylmäksi, kesäheltteestä napajäätikölle. Hän poistaa sinut elämästään hetkessä. Ja jatkaa viileästi eteenpäin. Niin hän vaan toimii, eikä kadu. Eikä koe tehneensä mitään väärää. Hän ei vaan ollut kiinnostunut.