Järkkäsin tänäviikonloppuna pikkuveljeni uudessa kodissa pikkujoulut kaveripiirimme vakioporukalle. Tuparithan ne eivät missään nimessä olleet ;) Leivoin pizzaa ja tarjolla oli myös jouluisia herkkuja kuten glögiä, torttuja ja pipareita. Tuunasin asunnon pikkujoulukuntoon kynttiliköllä, kynttilöillä ja tontuilla.

Pizza onnistui loistavasti, ja hei, oli muuten eka kerta, kun tämä tyttö valmisti pizzaa alusta alkaen itse. Alkoholia tuli myös nautittua. Tein itselleni ja muillekin Cosmopolitan-drinkkejä.

DVD-soittimen kauko-ohjaimesta tuli jotain erimielisyyttä, ja suunnilleen "painin" kapulasta yhden miespulisen kaverin kanssa. Sain käyttää häntä myös nyrkkeilysäkkinä, jonka jälkeen hän sitten kanteli mua ympäri kämppää. Ensin kaveri pudotti mut sohvalle ja toisella kierroksella istutti keittiön tiskipöydälle :P Että tuommoinen riuhuminen on joskus piristävää, vaikkei muut sitä välttämättä ymmärrä. Ennen baariin lähtöä, tungin samaisen kaverin housuihin pipareita, kun pipari kuulemamma aina maistuu :P