Olin eilen katsomassa otsikon nimistä leffaa. Leffasta inspiroituneena kirjoitan siispä oman vuodatukseni miehistä, treffailusta ja siitä onko joku kiinnostunut vai ei. Leffasta löytyi monia kliseisiä juttuja, joista tunnistaa tulekoo "jutusta" mitään Samoihin asioihin törmää jatkuvasti ja silti niitä ei vaan huomaa tarpeeksi ajoisssa, vaikka asioista olisi kirjoittu raamattu (ja tehty leffa), silti noihin kliseisiin törmää uudelleen ja uudelleen.

Ensinnäkin jos mies ei soita, hän ei ole kiinnostunut. Totta, lähes poikkeuksetta. Muistan itsekin roikkuneeni puhelimen vieressä säälittävän kauan odottaen soittoa, puhelin oli niin mukana vessassa kuin suihkussakin ja silti se ei soinut... ja neljän päivän päästä tuli lyhyt tekstiviesti: "oli tosi kivaa, mutta siihen se sitten jääkin" . Ei tunnu kovin mukavalta.

Leffassa myös valehdetiin. Toisen vedättäminen vuolaine tekosyineen ja selityksineen on kumppanin aliarvioimista. Valeheteluun voi myös rinnastaa asian kiertelyn tai vaan mainitsematta jättämisen. Samaan aikaan kun yritetään muodostaa "juttua" netissä on kova haku päällä uusia tuttavuuksia, muita mahdollisia vaihtoehtoja. Selitykseksi kovaan hakemiseen kelpaa niin ikä (mä olen jo sen ikäinen, että pitää pitää kaikki ovet ja ikkunat auki) kuin pelkkien kaverien etsiminen (olen juuri muutanut tänne, tarvitsen lisää tuttavia). Hevon kukkkua kaikki.

Ja entä sitten ne säälittävät luuserit, jotka on juuri jätetty. He tarvitsevat kaiken mahdollisen huomion kaikilta mahdollisilta naisilta. Heillä on lupa olla itsekkäitä, koska heitä on lyöty. He eivät kykene uuteen suhteeseen, mutta kiva kuitenkin olisi kun joku olis vieressä ja tyydyttäisi miehiset tarpeet. Ja kaiken lisäksi he kertovat tämän loppujen lopuksi sinulle, koska eivät halua satuttaa. Mikä tässä yhtälössä mättää?

Sitten on miehiä, jotka ovat pelkästään seksin perässä. Heillä on varmasti kisa kaverien kanssa, kuka saa kaadettua eniten naisia. Nämä ovat sinnikkäitä, mutta eivät kovin viitseliäitä. Treffeille voidaan lähteä läheiseen baariin, josta nakkikioskin kautta kotiin jatkoille. Ja avot tehtävä suoritettu ja uutta saalista vaan kehiin.

Niin se vaan menee.